Over Davelaar

Hoeveel kilometers er zijn afgelegd met brandstoffen van Davelaar? We hebben het onmogelijk kunnen bijhouden, maar in de regio Veluwe en Gelderse Vallei maken heel wat personenwagens, vrachtwagens en landbouwvoertuigen hun kilometers met brandstof van Davelaar in de tank. En dat niet alleen vandaag, maar al ruim zeventig jaar lang.


Davelaar Oliehandel is een familiebedrijf dat in 1948 werd opgezet door Wous Davelaar. In Kootwijkerbroek ging hij van start met de verkoop van brandstoffen en smeermiddelen naast zijn boerenbedrijf. Toen Wouter Davelaar in 1980 het stokje van zijn vader overnam, zette deze de oliehandel voort, maar de boerderij werd stopgezet. Voortaan was Davelaar Oliehandel volledig toegelegd op de verkoop en bezorging van brandstoffen, smeermiddelen en verwante producten.


Inmiddels staat in de persoon van Frans-Jan Davelaar de derde generatie aan het roer binnen het familiebedrijf. Hij zet het bedrijf voort zoals de generaties voor hem al te werk gingen. Door zich toe te spitsen op de regio, persoonlijke aandacht voor de klanten en door extra snelle leveringen als dat nodig is, gaat Davelaar Oliehandel met vertrouwen de toekomst tegemoet.

Advies nodig?

Wilt u meer weten over brandstoffen en smeermiddelen of heeft u een specifieke vraag? Laat het ons weten. Wij horen graag van u!

Contact
Brandstoffen op locatie

Bestel brandstoffen via WhatsApp

WhatsApp
Copyright 2024 Davelaar Oliehandel B.V. | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven